Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
7:01 | June 16, 2016

STAND OUT PLZ

Uncategorized
_6150067_6150076_6150069

 

Jeans, Top & Belt – Replay, Shoes Nelly.com, Sunnies – Punktshop

ÄLSKAR Replays sommarkollektion! Det är en sån där Hållkäften-känsla på det mesta faktiskt och det känns som att det passar bra till mina kvällar på ROYAL – Strömterrassen som jag är med och hostar varje fredag. Man måste ju sticka ut lite då eller hur! Kan nu kolla på mitt hår btw. Varför växer det så fort?! Jag klippte ju av det för några veckor sedan. Nu är jag sugen på en kort page, men har ba en plåtning först, som inte tillåter det. MEN SEN!! Xx

2 Responses to “STAND OUT PLZ”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.