Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
9:25 | June 15, 2016

WEDNESDAY

Uncategorized
army2 army3

Jacket – Scotch and Soda, Jeans – River Island, Sneakers – Nike, Bag – & other stories

Det känns så skönt att jag äntligen har kommit igång med min konst! Jag vill göra så mycket att min skalle typ exploderar! Jag vill verkligen skapa, det är det jag vill syssla med i livet. Det är en del av mig och jag är så tacksam att mina nära alltid har trott på mig! Nu ska jag faktiskt hem till Rami som ska bjucka på frulle och han vill att jag ska måla en vägg i hans kök, får se hur det går haha. Xx

Photo – Emil Jarengrim

2 Responses to “WEDNESDAY”

  1. gianna on

    you are soo freaking amazing. i am gushing over your art work. i cant wait till i see the finished paintings…you have to show us on your snapchat :)))) <3

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.