Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
13:34 | May 29, 2016

LALA BERLIN

Uncategorized
1294285631

 

I torsdags morse så bjöd Agency V på en presentation av lala Berlin på Nosh N Chow. Fan vad mycket fint! lala Berlin’s grundare och designer Leyla Piedayesh var på plats och förgyllde verkligen hela rummet. Fan vilken kvinna, så jävla ball! Mysigt att få hänga lite med bästa Aida oxå <3

Foto – Emma Svensson 

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.