Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
6:10 | May 24, 2016

OFF TO HELSINKI

Uncategorized
_MG_7354 2

 

Sweater & Bag – Karl Lagerfeld, Skirt – Bik Bok, Sneakers – Nike

 

Klockan är inte mycket nu asså… Men det ska bli kul att få se Helsingfors för första gången, även om det bara är för ett dygn. Jag älskar att se nya platser, ta in andra miljöer och se nya ansikten! Vi kommer att börja dagen på Marimekko’s HQ vilket känns fett! Jag kommer va helt snurrig i huvudet av alla intryck och mönster, som vanligt. Följ med på Snapchat (elsaekman). Xx

4 Responses to “OFF TO HELSINKI”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.