Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
15:56 | May 17, 2016

DREAM

Uncategorized
_R4A7572_R4A7556_R4A7545

 

Jag måste säga att drömfärgen är roströd just nu! Jag får inte riktigt nog, ni lär märka det! Den här klänningen är för övrigt magi och kommer från Gina Tricot. Som ni ser på Snapchat (elsaekman) så är jag på semester nu med snubben och två vänner. Sommarhuset i Malaga är lika underbart som det alltid varit och vi njuter till max. Och på det, i natt födde min vän hemma i Swe en son, som vi får skåla för här nere från Costa del Sol. Längtar ju typ hem nu bara för att få hålla om honom <3

One Response to “DREAM”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.