Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
13:03 | May 12, 2016

LILY-ROSE DEPP

Uncategorized
gurlcrush-lily

På senaste tiden så stirrar jag mig blind på den här tjejen. Hon känns “på riktigt”. Inget löshår, inga lösnaglar, inte för mycket smink, utan ba fetaste skönheten! Jag går igång på sånt som ni vet… Jag tycker att det signalerar ett starkt självförtroende vilket jag tycker är det vackraste. Det är även hon som gör att det kliar i mina fingrar efter en sax… vill ba kapa av håret så där nu…

2 Responses to “LILY-ROSE DEPP”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.