Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
9:17 | May 11, 2016

SNAPSHOT COLORBLOCK

Uncategorized
rolisrolis1

 

Shirt – Levi’s, Shirt/dress – Rails, Shorts – My own design for BikBok last year (yeeayy), Bag – Marc Jacobs, Shoes – TOMS

Jag veeet att jag varit helt värdelös på att blogga, fick utskällning av mamma igår – “Du fattar väl att du inte BARA kan syssla med det dära Snääpshäät” haha. Nä, men hon har faktiskt rätt. Bloggen är ju mitt forum, där jag gärna inspirerar och funderar över livet… Älskar för övrigt min nya väska från Marc Jacobs! Like a small camera bag <3

2 Responses to “SNAPSHOT COLORBLOCK”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.