Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
22:33 | May 10, 2016

3D-DENIM – 5620 ELWOOD

Uncategorized
andreas_elsa_gstar_3 andreas_elsa_gstar_4 andreas_elsa_gstar_1 andreas_elsa_gstar_2

 

Jag är alltid på jakt efter de perfekta boyfriend-jeansen och de här från G-Star RAW är geni! G-Star 5620 Elwood använder sig av konstruktionsmetod 3D Denim som gör att de känns såå sköna att bära och röra sig i. Även de tighta modellerna har samma effekt! G-Star RAW firar ju 20-årsjubileum av deras ikon #GstarElwood så under varje månad hela året släpps en ny version av jeansen. I samarbete med G-Star.

____________________

I am always in search for the perfect boyfriend jeans and these ones from G-Star RAW is just genius! G-Star 5620 Elwood is using the construction method 3D Denim which makes them sooo comfortable to wear and to move in. Also the tighter fits have the same construction! Since G-Star RAW is celebrating the 20th anniversary of the G-Star Elwood they are releasing a new version of these jeans every month. In collaboration with G-Star.

– Photo Rasmus Lindahl –

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.