Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
12:39 | May 5, 2016

MY NEW ESSENCE

Uncategorized
pandora-essence2 pandora-essence

 

Att få vakna upp, frisk, glad och med sol utanför fönstret är en gåva som man inte ska ta för givet! Jag påminner mig själv varje dag, att jag faktiskt KAN. Jag kan göra det jag tycker om, jag kan VÅGA mer! Hela tiden. Pandora Essence har så fina berlocker som står för olika budskap och dom här tre är nya för mig. Dom står för HEALT, FREEDOM och SPIRITUALITY. Tre stycken budskap som jag tycker är väldigt viktiga för just mig. Essence har en jättebra kampanj just nu, där man kan köpa ett armand + en berlock för endast 649 kr! HÄR hittar du kampanjen.

Njut av solen idag mina fina! Det ska jag göra! Xx

– i samarbete med Pandora – 

8 Responses to “MY NEW ESSENCE”

 1. gianna on

  gorgeous message!!! and this bracelet looks super beautiful, especially now when the skin gets more color :))

  Reply
 2. Linda on

  Vilket fantastiskt mönster på klädesplagget!
  Vad är det för något och vars kommer det ifrån?
  Kramar

  Reply
  • elsa ekman on

   Men åå vad glad jag blir! Detta är den lilla jumpsuiten som jag designade för BikBok förra sommaren. Jobbade väldigt mycket med mönster så det värmer 🙂 <3

   Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.