Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
16:48 | April 27, 2016

SNEAK PICK

Uncategorized
zalando-elsa-sneakers

 

För några veckor sedan så blev jag intervjuad av Zalando där jag pratar lite om min kärlek till Sneakers! Nu till våren och sommaren så är sneakers ett måste enligt mig, och Zalando har ett otroligt stort utbud. Kolla in Sneak Pick HÄR och om ni vill läsa intervjun så kan ni göra det HÄR!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.