Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
21:22 | April 19, 2016

COACHELLA DAY ONE

Uncategorized
c2 c1 snelll

 

Adlinks – Top – Bikbok, Jenas – Lee, Sandals – Whyred, The Blazer is vintage, Yarn-dreads made by Emma at Pipersgatan 30

Jävlar vilken helg… Festivaler är ju så sjukt galet, hysteriskt, inspirerande, magiskt osv osv så att man lixom inte haft tid att blogga. Tur att Snapchat finns nu, haha. Ni följer väl med där? @elsaekman
Det störiga var att det var så keff täckning ute på festivalområdet, så tyyyp alla mina snaps försvann ena dagen… well, lika bra kanske. Så här såg jag ut första dagen, världens bästa Linn tog lite bilder på mig mellan plåtningen. Jag, Lisa, Angelica och Victoria plåtade en kampanj för BikBok som kommer ut när det är dax för festivalerna att börja i Sverige, så i Juni nån gång. Rami fotade och bilderna kommer bli magiska!! Nu sitter jag på ett hotellrum i Paris och väntar på min snubbe och hans familj som precis landade. Har fan inte käkat sen LA och är så sugen på Moules Frites just nu att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Hörs i morgon!

4 Responses to “COACHELLA DAY ONE”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.