Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
12:00 | April 6, 2016

MY SKIN

BEAUTY N STUFF
skinfaves

 

Jag fyller ju 30 år i år och med det sagt så måste jag säga att det syns på min hy. Jag har aldrig brytt mig om att ta hand om den vilket är jävligt dumt såklart, men för ca ett år sedan sedan så förstod jag att det var dax. Jag har testat väldigt mycket olika produkter, men just nu så har jag använt dessa ett tag och känner att huden mår bra! Jag tycker inte att det är viktigt att ha allt ifrån samma märke, jag har handplockat mina favoriter. Här kommer en liten lista:

African Black Soap – Body Bazar
Den här svarta tvålen är magi! Den rengör på djupet och har en mild exfoliant egenskap (därför använder jag den endast två gånger i veckan, eftersom jag har torr hy) med ingredienser som bla. Sheasmör, kakao aska och plantain skin (matbanan). Helt ekologisk, tillverkas i Ghana och dessa ingredienser har använts i västafrika som tvål för att bekämpa acne, ärr och rynkor i århundraden. Min snubbe har problem med acne och ska nu testa den varje dag, tror verkligen att det kommer hjälpa! Body Bazar har underbara produkter!

Just Rosewater – Body Bazar
Varje morgon och kväll efter rengöring så tar jag några droppar av det här ros-vattnet på en bomullstuss och drar försiktigt över huden. Rosenvattnet kommer ifrån Marockanska Atlasbergen och är helt ekologiskt och innehåller endast destillerat rosenvatten, ingen alkohol, inget annat! Den lugnar och har en förmåga att förbättra hudens struktur och innehåller vitamin A, B3, C, D och E (vad nu det betyder, MEN det låter helt jävla awesome!!). Jag älskar känslan efteråt verkligen!

Complete Eye Renewal Balm – Algenist
Ögonkräm som minskar synligt tecken på åldrande runt ögonen, samtidigt som den minskar förekomsten av svullnader och mörka ringar. (Det är helt sjukt faktiskt, för jag har aldrig haft mörka ringar under ögonen, dom ba ploppa fram från INGENSTANS, “fina” linjer också! Det var faktiskt Kristin Bohman på VASS PR som slängde ålderskortet i ansiktet på mig, haha. Det är även hon som hjälpt mig att komma igång med att ta hand om min hy och tipsat mig om många bra produkter. Tack för det!) Den här ögonkrämen gör verkligen sitt jobb! Innehåller bla. Alguronic syra, C-vitamin, koffein, gurka, aloe och grönt te-extrakt.

Hyal Ceutic – Dermaceutic
Det här är den produkt som är nyast i mitt badrumsskåp. Parfymfri, 24 hours creme som är väldigt fuktgivande, reparerande och skyddande. Innehåller Aloe vera, Hyaluronic acid, Shea butter, Jojoba oil och Vitamin E. Känns som ett jätteskönt serum och jag blandar den med oljan som jag skriver om nedanför. Min hy får den sjukaste lystern!

Intense Repair Facial Oil – Cicamed
Den här oljan är det första jag verkligen började med! Den är ren magi och jag har tipsat er om den tidigare. Den innehåller endast kallpressade ekologiska oljor (nyponrosolja, solrosolja, persikokärnolja, jojobaolja och havtornfruktsolja) som stärker och skyddar torr hy. Jag tar tre droppar i min creme (Hyal Ceutic) och huden blir SÅ otrolig!

Det blev lite matig text här, men jag har ju lovat att berätta vad jag använder för min hy. Hoppas att ni gillart! Xx

9 Responses to “MY SKIN”

  1. gianna on

    why do i see this post just now?? i didnt see it yesterday. weird…well anyways…gimme gimme gimme ( a man after midnight) alll the this above please. ya?! tack!!!!! 🙂 now but seriously i think i will try the eye cream out once the one i currently use is empty. i mean a cream that not only helps with the aging but also with the dark under eye circles is worth a try. thanks for sharing. <3 with print screen it and come back to it every now and than and dry it all out. will let you know what i think of it once it tried it out :))

    Reply
  2. Sofia on

    Har beställt rosvattnet och black soap nu. Ska bli spännande att testa. Men använder du rosvattnet varje dag efter att du rengjort ansiktet?

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.