Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
13:05 | March 28, 2016

BOLE CHUDIYAN, BOLE KANGNA

Uncategorized
bf3 bw2 Bollywood Birthday by Fabian Wester -30 Bollywood Birthday by Fabian Wester -35 Bollywood Birthday by Fabian Wester -160 Bollywood Birthday by Fabian Wester -55 Bollywood Birthday by Fabian Wester -49 Bollywood Birthday by Fabian Wester -123 25032016-Fodelsedagsfesten-HermanCaroan-020080428 25032016-Fodelsedagsfesten-HermanCaroan-018440264

 

I Fredags firade vi Rami, Julian, Fanny, Janni & Alexandra som alla fyller år nu i Påsk. Temat var Bollywood, vilket jag ÄLSKAR! Jag har alltid tyckt om Bollywood film och musik så det var otroligt kul! Det vart årets fest verkligen, Tack Saurabh och Rami som styrde upp så sjukt bra! Och att Bollywood Dance Academy var där och förgyllde kvällen med magisk dans var verkligen pricken över i’et. MAGI! Ett extra tack till Maxinne, som stylade mig inför festen. <3

Photo – Fabian Wester & Herman Caroan

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.