Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
10:44 | March 28, 2016

ABOUT MY HAIR

Uncategorized
IMG_6995 HAIR

 

Jag får mycket frågor ang mitt hår nu eftersom det är vågigt. Det jag gör är att jag INTE borstar håret efter duschen (om jag gör det så håller det sig rakt) utan jag kramar ur allt vatten med en handduk, tar en klick utav “Curl Enhancing Lotion” från Kevin Murphy och bara kramar kramar kramar håret och sen får det själv-torka. Tänk på att om man har spikrakt hår så funkar inte detta, då får man nog vända sig till locktången istället. Det jag gillar med just den här krämen (jag har testat otroligt många olika genom åren) är att det inte är hård stadga. Jag har så tunna hårstrån och vill ju inte att det ska bli helt stelt. Tips Tips Xx

______________________

I get a lot of questions about my hair now because it is wavy. What I do is that I don’t brush my hair after the shower (if I do, it’ll keep it straight), but I squeeze all the water out with a towel, take a dollop of “Curl Enhancing Lotion” by Kevin Murphy and just squeeze squeeze squeeze the hair and then just let it air-dry. Keep in mind that if you have super straight hair, this does not work, then you should probably use a curling iron instead. What I like about this cream (I’ve tested a lot of products over the years) is that it’s not a strong hold in this one. My hair is too fine and I don’t want it to be completely stiff. Xx

4 Responses to “ABOUT MY HAIR”

 1. gianna on

  That hairstyle tho.. *.* it looks just so great <3 if my hair wouldnt be naturally super curly i would give it a go haha but i could rather need a good product that would straighten my hair without hurting it by using heat.

  Reply
  • elsa ekman on

   Thank you <3 Ohhh I wiiiish I had supercurly!! Always plays with my friends hair!!! Love the feeling! And it's sooo beautiful!

   Reply
  • elsa ekman on

   Ja alltså mitt är ju lite trassligt oxå, men jag har ett bra balsam. Sen så är ju alla hårtyper olika, vissa blir ju suuuupertrassliga när håret är blött, mitt blir mer vågigt. Blir ditt vågigt? Jag borstar inte igenom håret med fingrarna, men jag “pillar fram” en bena jag vill ha, typ drar över en slinga hit eller dit, sen krama krama krama 🙂 Kram haha <3

   Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.