Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
22:14 | February 29, 2016

BYE BYE COLD

Uncategorized
almost-famous-3

 

I morgon drar jag till Bangkok i några dagar. Det är 35 grader där just nu och jag längtar som en mother fakker!! Jag har hög feber och är tvärförkyld såatteee resan dit kommer säkert vara skitjobbig, men det är bara att kriga på. Men det får ursäkta min dåliga uppdatering den här helgen. Sorry guys. Älskar att ni finns. Kram

One Response to “BYE BYE COLD”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.