Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
21:50 | February 29, 2016

24 KARAT GOLD MASK

Uncategorized
bb1 bb3

 

Igår kom Rami hit och stekte pannkakor som en jävla boss, sen drog vi till Beauty Box för en rejäl uppfräschning av våra fejor. Vi testade guldmasken som folk hypar ordentligt just nu. Det var sjukt skönt verkligen och huden känns som ny just nu. Narmeen och Niveen är tjejerna som driver Beauty Box i Bromma och är verkligen superduktiga och skällde lite på mig, jag har sjukt torr hud tydligen (okej jag har alltid haft det, men fattade kanske inte att det var så pass, vintern har ju gjort sitt oxå…) och gjorde även en Teosyalbehandling för extra fukt till ansiktet. Nu ska jag VERKLIGEN börja ta hand om min hud från och med nu och jag tänkte faktiskt göra ett inlägg till er snart och visa er mina favoritprodukter. Är ni sugna på att boosta er hy så tycker jag verkligen att ni ska gå in HÄR och boka en tid.

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.