Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
12:43 | February 26, 2016

FRIDAY

Uncategorized
5R4A78075R4A7819 5R4A7832

 

Jacket – Maison Scotch, Scarf – Zara (old), Shirt – Sisley (Zalando), Pants – Hunkydory, Boots – Din Sko, Rings – Pandora, Earrings – WOS, Sunnies – Celíne

FREDAG!!! Jobbar hemifrån idag samtidigt som jag och snubben springer fram och tillbaka i tvättstugan. Älskar sånna fredagar, då man kan pyssla hemma hela dagen och ändå veta att det händer kul grejer på kvällen. Dida och massa andra har en spelning på Debaser Medis, så vi tänkte dra dit. Hinner nog med en AW med tjejerna innan. I morgon har Mimmi inflyttningsfest som kommer bli helt galen, så den här helgen blir helt störd igen… Tur att jag bokat in en ansiktsbehandling på söndag haha. Nästa vecka drar jag iväg till Bangkok i några dagar. Någon som varit där? Langa gärna tips på restauranger, barer eller annat mys man kan göra där. Ha en fin fredag nu! Kram på er <3

8 Responses to “FRIDAY”

  1. gianna on

    did rami took this photos?? i absolutely love the warm colors in it and i only saw photos like this taken by rami before 🙂 gorgeous interaction between the colors in this photos. and you look flawless, love when you wear sunnies like this. they really suit you amazingly well. have a wonderful weekend <3

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.