Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
21:56 | January 31, 2016

INSPO – EDITORIAL + INTERVJU

Uncategorized
Elsa6 Elsa2Elsa5 Elsa4Elsa3ElsaElsa7 Elsa8

 

När jag var i Costa Rica så passade Rami på att göra en editorial med mig. Det här det finaste vi har gjort ihop tycker både han och jag. Gillar ni dom? Alltså hopp-bilden är ju sjuk!! Vi tog bara ett gäng, men den satt på en gång av nån konstig anledning och så blev den så fin <3 Se vart alla kläder kommer ifrån och läs även en intervju med mig på ins-po.com HÄR

7 Responses to “INSPO – EDITORIAL + INTERVJU”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.