Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
12:51 | January 29, 2016

KALAS-ELSA

Uncategorized
torsdag orsdag2

 

Body – HM, Jeans – Monki, Shoes – Zalando, Belt – La Redoute, Bag – Zadig & Voltaire

Det är mycket spring på Presskontor nu innan modeveckan. Igår var jag hos Modin Åkerlind och kikade på allt fint dom har. Efter det så sprang jag förbi Lindex där det bjöds på presentation och bubbel, sen råkade jag hamna i Skanstull och Ringen där Sabri, Leona och Julian hade AW, seeeen var det kört. Förkrök hemma hos Sabri, vidare till Vassa Eggen, Kåken och sen Spy Bar. Va fan är mitt problem?? VARFÖR tycker jag att det är så kul med fäzzt??!! Som att det inte fanns någon morgondag. Lite så. Ni som följer mig på snapchat vet. Jag har inget alko-lås på den skiten. Kanske ska skaffa det… Ikväll ska jag i alla fall vara barnvakt åt syrrans apor. Vi ska baka hallongrottor, käka ostbågar och kolla på “Den oändliga historien”. Hoppas ni får en fantastisk fredag folks <3

2 Responses to “KALAS-ELSA”

 1. gianna on

  hahaha “Va fan är mitt problem??” well i am younger then you and i could NEVER go out as often as you do. shit your lifestyle would kill me. i was thinking the other day that you really party more then everyone i know 😀 😀 😀 well i mean if you love it so much why not….yolo osv 😉
  and “your” kids are the cuuutest, soo adorable. i have just been waiting for the boy to spill the open bottle in front of him over the board game hahah dangerous!!! have fun watching yourself in the tv tonight 😉 😛 <3

  Reply
 2. Syrran on

  Hahahah ja vad fan är det för “fel” på dig?! Inget alls om du frågar mig, jag skulle bara kunna drömma om att palla med fest så som du gör!!!!! Och passa på älskling, du är grym på att festa och sen när du själv har små apungar att ta hand om så kommer du va trött och gammal och förmodligen trött på all fest…..förhoppningsvis hahahha…..men du vet, jag kommer tvinga dig att festa då och då så jag kan barnvakta!!;)
  Älskar dig mest! Och barnen älskar sin moster, den bästa of all time. Alltid! Puss Elin

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.