Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
21:02 | January 24, 2016

HEJMITTVINTERLAND

Uncategorized
8S0A78448S0A78548S0A78628S0A7829

 

Coat – Caroline Kummelstedt, Polo – Whyred, Skirt – Diesel, Boots – Guess, Bag – Lindex

Hej på er! Hur mår ni? Vilken jävla helg asså. Tre födelsedagar har firats och jag är heeeelt slut som artist nu!
Ligger hemma i soffan och snubben tvingar mig att kolla på Harry Potter, i ordning såklart. Har aldrig sett dom. Ligger på tvåan nu, dom är fan bra faktiskt, haha.

Foto – Rasmus Lindahl

11 Responses to “HEJMITTVINTERLAND”

 1. gianna on

  Did anyone told you before that you kinda look like fuchur from the movie The NeverEnding Story (1984)? I am completely serious about this. the first time i saw you i had to think on fuchur. do you know the movie?? the eyes…the brows.. i hope you know by now that i think you are absolutely gorgeous, so i hope you dont think that i am rude to you by saying this. i love fuchur!!! <3

  Reply
  • elsa ekman on

   OMFG!!! hahaha this is the funniest I’ve ever heard!!! No one told me this, BUT it’s sooooo fucking true!!!! I look like him!! And when I was a baby, I totally looked like him! This is so funny that I called my brothers and they totally agreed!! Love that movie and love him, so thats my new nickname, haha! <3 <3 // FUCHUR

   Reply
   • gianna on

    hahaha Im so glad you reacted like this and that you and your brothers see the similarity like i did, now i feel a lil less crazy <3 😀

    Reply
 2. Lisa on

  Hej! Vet inte om du svarat på detta innan, och förlåt om det är känsligt. Min vän har förlorat sin sambo och jag har lite svårt för jag vet inte hur jag ska finnas där för henne, jag bara finns där och kramas och vill inte pressa henne, utan pratar när hon vill och kramas när hon vill.

  Men, såg att du firade 2 år med din kille för ett tag sedan (grattis!), och jag har läst din blogg sedan du var tillsammans med J. Hur gör man för att gå vidare? Hur vågar man ge sitt hjärta igen? Var det kärlek vid första ögonkastet med din nya man nu? Eller var det jobbigt? Hur känner du nu?

  Hoppas du förstår, älskar älskar älskar din blogg, och att du verkar så himla genuin. <3

  Reply
  • elsa ekman on

   Hej Lisa, jag beklagar sorgen. Livet är så fruktansvärt konstigt och att förlora någon gör så ont att man ibland inte vet vart man ska ta vägen. Du gör rätt som finns där för din vän. Och du behöver aldrig känna att du pressar henne. Inte vad jag tror i allafall. När Junior fick vingar så försvann marken under mig och dom som stod han nära. Även för mina vänner. Men dom gav mig sin axel oavsett, för att dom visste att jag behövde luta mig mot den mer än dom. Alla fick hålla om varann. Det räcker med att skicka iväg ett hjärta eller “tänker på dig”, “jag älskar dig min starka vän” på sms så ofta du bara orkar. och förklara för henne att hon inte behöver svara, för det kan vara jobbigt, att man får dåligt samvete om man inte gör det. Du behöver inte fråga hur hon mår. Du vet redan. Men sänd henne kärlek. Visa att din axel finns där. Fråga henne om hon tycker att det är jobbigt när du smsar eller finns där. Berätta att om hon vill vara ensam i några dagar så finns du bredvid i allafall, bara ett samtal bort. Jag hade aldrig klarat av detta utan mina vänner och familj.
   Det finns ingenting som heter att gå vidare. Livet förändras, man byter blad helt. Man blir en ny person, det bara är så. Man lever med ett sår som är fruktansvärt infekterat, men med tiden så börjar det läka. Tillslut har man ett ärr, men ett ärr gör oxå ont, hela livet tyvärr. Men man lär sig att leva med ärret. Lär sig andas. När jag träffade Sami så visste han redan vem jag var och allt som hänt. Jag visste inte vem han var, men det var absolut kärlek vid första ögonkastet. Hjärtat är större än vad man kan ana. Jag älskar Junior och han kommer alltid att finnas med mig och inom mitt hjärta. Det är jag inte rädd för. Jag kommer aldrig glömma, han kommer alltid vara en del av mig. Man måste nog förstå att ens kärlek till den man älskar som fått vingar inte försvinner för att man fyller hjärtat med ännu en kärlek. Min kärlek till Sami är oxå oemotståndlig och jag är för evigt tacksam för att han kom in i mitt liv <3 Jag hoppas att du förstår att du är en hjälte. Det kommer du alltid att vara i din väns ögon. Kriga på för henne. Oändligt med kärlek till er <3

   Reply
   • Lisa on

    Tack, tack tack för ditt fina utförliga svar. Jag fick tårar i ögonen. Du har en förmåga att sätta ord på någonting som är svårt att prata om. Jag ska göra precis som du sa. Tack. <3

    Även om vi inte känner varandra, så är jag extremt glad för din skull över att du har fått träffa ytterliggare en stor fantastisk kärlek. Jag har (hehe) sett er ute, och ni är så fantastiskt fina tillsammans. Återigen, tack, för alla orden. <3

    KRAM!

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.