Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
15:17 | January 20, 2016

WEDNESDAY

Uncategorized
idag2 idag1

 

Coat – River Island, Sweater – Karl Lagerfeld, Jeans – Cheap Monday, Boots – Guess

Hej fina ni! Hur mår ni? Jag känner mig så sjukt omotiverad till att klä mig. Jag vill bara ha mjukis typ. Så det känns som att jag inte alls är speciellt inspirerande för er just för tillfället. Ska försöka bättra mig. Men det är ju nordpolen utanför dörren och jag håller på att bli sjuk. Ska knarka ingefära dom här dagarna så att jag inte blir sjuk på riktigt.
Idag har jag i allafall varit på en jättemysig presentationslunch för Ida Sjöstedt X Ellos, vilken var jättefint att se. Kommer visa er bilder därifrån i morgon. Tack Presskontakterna för att ni alltid styr upp så härligt!

2 Responses to “WEDNESDAY”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.