Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
12:09 | December 29, 2015

IN THE NIGHT

Uncategorized
6 7 9 10 Namnlöst-1

 

Här är en del av bilderna från det senaste modejobbet jag gjorde tillsammans med Rami, Sarah och Nadia för INS-PO. Bilderna är magiska! Jag älskar allt, stylingen, sminket ALLT. Jul och Nyår behöver inte alltid bara vara en tight svart klänning och det tycker jag att vi lyckades fånga i denna editorial. Nadia är så grym!! Spana in alla bilder HÄR där ni även kan se vart alla kläder kommer ifrån!

Tack till Hotell Kungsträdgården för att vi fick låna era magiska lokaler!

2 Responses to “IN THE NIGHT”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.