Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
11:57 | December 29, 2015

CHRSTMAS DAYS

Uncategorized
juljul juulju

 

Blazer River Island, Dress Make Way, Boots Din Sko, Earrings Glitter

Jag får be om ursäkt för att jag inte bloggat så mkt. Men det brukar bli såhär runt julen. Den är känslomässig för mig, så jag ger all min tid till vänner och familj. Jag hoppas att ni förstår. Julen var jättefin annars.
Jag skulle önska att man kunde få glömma smärta ibland och bara känna lycka när sånna här fina högtider kommer, men jag vet att det är helt omöjligt…

2 Responses to “CHRSTMAS DAYS”

  1. gianna on

    so gorgeous! love this blazer jacket on you, it suits you SOO well!!! btw do you know when the episode När&fjärran is gonna air? wannaaa seee iiittttt <3

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.