Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
10:57 | December 23, 2015

DAGEN INNAN JUL

Uncategorized
5R4A4626 5R4A4629 5R4A4631

 

Polo NLY Trend by Janni Delér, Shirt SUPERDRY, Skirt Bik Bok, Boots GUESS, Sunnies Punktshop

Det är ju lite sjukt att man kan gå runt så här, dagen innan julafton… Okej jag hade en kappa över, men det blev varmt som in i helvete vissa perioder under dagen. Jag fryser sällan om benen, alla vänner kommenterar alltid det, att jag går barbent. Jag tycker det är såå najs att det är så här, jag klagar inte. Okej, tycker synd om barnen som inte får snö iof.
Jag fattar inte varför jag är så dålig på att planera. Det ser ut som kaos hemma hos oss för att jag satte mig igår kväll och slog in alla klappar, idag måste det inhandlas massa grejer inför i morgon och kl 17.00 så kör jag panel på P5 Stockholm. In och lyssna vettja! Efter det, hem och röja igen. Men fan vad det ska bli mysigt med Julafton!

2 Responses to “DAGEN INNAN JUL”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.