Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
14:20 | December 22, 2015

FEELING LIKE A GOD DAMN PRINCESS

Uncategorized
elsa_newyears_2 elsa_newyears_3 elsa_newyears_4 elsa_newyears

 

Dress Nelly.com, Shoes Nelly.com

Här är alltså klänningen jag tipsade er om i collaget för några dagar sedan. Nyårsalternativet jag snacka om. Visst är den MAGI!!? Tror det blir den faktiskt, blev lite kär i mig själv när jag stod och speglade mig, bra tecken lixom. Såg nu att den såklart redan är slutsåld, så typiskt, MEN, Nelly har andra liknande superhärliga klänningar, för er som vill vara drop dead gorgeous på Jul och Nyår. Deras rea har även börjat, fett fett! Har ni redan planer för nyår? Eller redan och redan, det är ju inte så långt kvar…

Tack till Berns för att vi fick vara i er vackra spegelsal och fota nyårsoutfits! Hela colingänget tog bilder i samarbete med Nelly, såå fina grejer verkligen. Kolla in alla bilder på Colin.se.

Foto – Rasmus Lindahl

7 Responses to “FEELING LIKE A GOD DAMN PRINCESS”

  • elsa ekman on

   Tack Maria! ÅÅ alltså så dumt, det här är en blandning av ett läppstift från Elizabeth Arden och ett glans från Rebecca Stella. Det såg inte ut så här irl, det var nog ljuset och blixten från kameran som ändrade färgen lite. Men håller med, det blev väldigt fin färg.

   Reply
 1. gianna on

  vad i helvete ???!!!!??? you fucking queeeeeeen. *.* these are amazing photos. that woman, that dress, that royal location with all the gold. you look flawless and the result is fukcing great!!!!!!!! <3

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.