Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
13:02 | December 21, 2015

BERLOCK FAVES

Uncategorized
8S0A9836 favoriter

 

1. here           2. here          3. here

Här är mina tre favoritberlocker från Pandoras Julkollektion. Jag älskar att man kan blanda hur man vill och pyssla ihop ett helt personligt armband. Jag vill passa på att påminna er om att Pandora just nu har en julkampanj där man kan köpa ett armband + utvalda berlocker till extra bra pris HÄR.

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.