Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
20:35 | December 17, 2015

WROOM

Uncategorized
Elsa_hat_1 Elsa_hat_2 Elsa_hat_3

 

Sweater Hunkydory, Jeans Cheap Monday, Shoes Hudson, Bag Karl Lagerfeld, Bucket Hat River Island

Ni vet ju att jag har en tendens till att fastna för fula grejer. Som den här “vinter-bucket-hatten”. Skitfulsnygg tycker jag. Och skönaste!
Igår hade jag och Madde en supermysig middag tillsammans på Cointreau på Usine. Sabina Ddumba sjöng för oss och vi hade drinktävlingar som spårade ur. Riktigt roligt i allafall! Efter det gick vi ett gäng vidare till Häktet där Myggan spelade gamla RnB-klassiker. Tog ba några bira, för jag skulle upp tidigt i morse. Vi på Colin Magazine hade en liten plåtning på Berns. Ska bli kul att få visa er bilderna sen.

Foto Rasmus Lindahl

5 Responses to “WROOM”

  1. gianna on

    i just have to say i LOVE your snapchat, from funny scenes like scare rami to lovely scenes with your man or the cuuuuuuuutest kids in the world to then again crazy party scenes. I just LOOOVE it. thank you for sharing all this <3

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.