Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
23:12 | November 30, 2015

FINALLY IN COSTA RICA

Uncategorized
san jose

 

ALLTSÅ! Vi landade sent igår kväll i Costa Rica’s huvudstad San José. Det var bäcksvart, luften var fuktig och sval, syrsorna spelade och jag och Rami däckade som två små hundvalpar. När vi vaknade så var det fortfarande supermörkt ute, såklart, jävla jetlag, men efter en stund så började solen gå upp och utanför dörren så tittade bergen och allt det där gröna UNDERBARA fram. Naturen är helt magisk. Och värmen!! Bad Rami knäppa en bild på en gång, i min pyjamas haha, sorry för det. MEN det är världens skönaste mjukisdräkt från Out from Under – Urban Outfitters, som jag köpte senast jag var i London. Så den fick va med helt enkelt.
Efter att bilden togs så knatade jag och Rami ner och käkade frulle, träffade upp resten av gänget som oxå ska surfa och hoppade på bussen mot Santa Teresa, där Surfakademin har sitt camp. Jag älskar att åka buss! Har alltid gjort det, så det gjorde ingenting att det tog några timmar. Man tar även en färja och jag vet inte hur många gånger jag sa till gruppen “men asså snääälla kolla naturen, kolla där, kolla färgerna, kolla djungeln”, och dom höll med varje gång. Nu börjar äventyret. Jag är så otroligt tacksam över att vara här! Kom till campen för en stund sen, jag och Ramsson delar rum och har världens sötaste veranda utanför. Det springer runt hundar och katter överallt <3  Om en halvtimme ska vi alla mötas vid stranden för att vandra i solnedgången mot vårt middagsställe för kvällen. Jag pallar inte ens!! Så jävla härligt. I morgon bitti vid soluppgången så drar surfet igång, tydligen så man gör här, går och lägger sig vid 21, går upp vid 05.30. Detta ska bli jääävligt intressant och jag känner redan nu att den här resan kommer bli helt galen. Ni märker ju hur jävla hype jag är när jag skriver, ni får nog ha lite tålamod med mig dom här dagarna framöver. CHAOOOOO Xx

7 Responses to “FINALLY IN COSTA RICA”

 1. gianna on

  shit how magical this place looks. i saw your snaps and it is just a fucking dream. am i jealous?! hell yes. enjoy it but there is no doubt that you wont haha. so have fun and soak every moment in. it looks really amazing. <3

  ahh one thing: what kind of spray did rami aka. the diva use in the airplane on the way to Costa rica? he sprayed it on his face..was it just to refresh or moisturize.. or..? since i fly often between frankfurt and berlin it may be interesting for me to have…hugs <3

  Reply
 2. Sandra on

  Ååh!! Jag och tre vänner åker med surfakademin till costa rica i februari och blir så himla taggad när jag läser dina fina ord och ser dina vackra bilder
  Undrar vad för hotell ni bodde på första natten i San Jose? Vi har nämligen inte bokat hotell första natten än, så du har möjligtvis inget tips?

  Reply
  • elsa ekman on

   Hej Sandra! ÅÅh blir avis på dig redan nu! Ni kommer älska detta ställe!
   Surfakademin tipsade oss om Hotel Riviera som ligger nära flygplatsen, alltså inte mitt inne i San josé. Det är ett mysigt litet Hostel med asgullig personal 🙂 Mer än så kan jag tyvärr inte tipsa om, för jag har aldrig varit i staden själv. Men det hostelet passade fint när vi bara skulle bo över natten 🙂 Kram

   Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.