Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
20:57 | November 24, 2015

ELLOS X SPRING 16

Uncategorized
ellos5ellos3ellos7ellos4JJP_3294ellos2JJP_3107

 

Förra veckan så gick jag och bästa Tahira till presentationsfrullen av Ellos vårnyheter. Dom får in så jävla fina grejer verkligen och dom steppar upp för varje säsong vilket är skitkul tycker jag! Mycket mönster kommer att synas även i vår och jag får INTE nog! Tack Ellos och Presskontakterna för en mysig och inspirerande morgon!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.