Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
21:58 | November 23, 2015

MONDAY FUNDAY

Uncategorized
vitdress

 

Dress HERE, Blazer MOSS Copenhagen

FLÅT för keff update, igen… Men jag har tusen bollar i luften, måste komma på ett bra sätt att hinna dela med mig av allt. För jag vet ju att ni vill det. Idag var jag iväg på ett grymt möte om ett projekt jag håller på med. Det ska bli så jävla kul kul kul att få syssla med detta ett tag. I veckan ska jag och Rami stressa runt på massa ärenden i stan för vi drar till Costa Rica på söndag, i två veckor! Helt sjukt. Har någon av er varit där? Langa tips för fan!! <3

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.