Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
6:22 | November 3, 2015

SIDEBANGS AND POLO

Uncategorized
biblio1 biblio2

 

Leather jacket Mango, Polo and Bag Hunkydory, Jeans Cheap Monday, Shoes Zalando

Det är viktigt för mig att känna förändring av utseende. Vetefan varför det är så, men jag tröttnar så fort. Och nu när jag har en väldigt “neutral look” på håret så är det ännu viktigare att jag gör olika typer av frisyrer lixom. Som en snedbena ibland, stoppa in allt i tröjan osv. Det är lixom mitt lilla tips till er som inte vill/vågar göra en drastisk förändring. Nu kan ju inte jag göra det med tanke på mitt jobb, annars hade jag haft grönt/rosa/blått you name it. Klippa lugg är jag skitsugen på, men det får vänta lite, eftersom jag har vissa jobb som “kräver” att jag ser lika dan ut genom året. Det funkar så. Tråkigt, men som sagt, så får man styra upp frippan lite annorlunda för att stå ut…

6 Responses to “SIDEBANGS AND POLO”

  1. gianna on

    i looked at your outfit before scrolling down to see where it is from and was like “omg i die, this sweater is perfection! N-E-E-D I-T!” then i saw… ofc it is hunkydory…so typical. seriously every single hunkydory item you wore and showed us is perfection. you wore it a couple of times since the berlin chill outfit and i must say god hunkydory is a crazy good brand. if it was a bit more budget friendly though hahaha… 🙁

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.