Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
12:36 | October 28, 2015

LONDON

Uncategorized
london london1

 

Jacket Mango, Turtleneck Calvin Klein, Skirt ZARA, Bag Diesel, Shoes Zalando

Nej alltså det händer så roliga saker just nu!! Vill berätta för er, och ni vet att jag kommer att göra det så fort jag får, men just nu måste jag som vanligt hålla käften… Så pepp i allafall!!! Vaknade upp i ett regnigt men härligt London, och snart ska jag och Madde gå på stan och shoppa loss lite. Har ni någon favoritaffär här i London, ni som varit här?

4 Responses to “LONDON”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.