Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
4:47 | October 26, 2015

TRAVELZZ

Uncategorized

God morgon! Klockan är alldeles för tidigt och om en kvart kommer taxin som ska ta mig till Arlanda. Jag har på riktigt bara ett öga öppet när jag skriver… Jag och Madde ska till Frankrike med Cointreau. Så jävla mysigt. Ikväll ska vi äta middag på nått gammalt slott lixom. Följ med på Snap @elsaekman. Puss

2 Responses to “TRAVELZZ”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.