Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
19:40 | October 26, 2015

FRANCE

Uncategorized
angers

 

Knit Whyred, Jeans Levi’s, Bag Diesel, Shoes Zalando

Fett o-taggad bild på mig, men skiiiitsamma. Sitter med Madde på hotellrummet och fiser lite innan middan. Frankrike är magiskt såklart och vi landade i Paris för en snabb lunch, för att sen ta tåget till Angers. SÅÅ jävla fin liten stad! Besökte Chateau de Angers, vilket är ett slott från 1300-talet med världens vackraste miljö. Orkar inte vad mycket fint det finns att se i den här världen… I morgon bitti ska vi åka till Cointreau’s destilleri för att lära oss mer om drycken och historien bakom den. Sånt är alltid KUVL! Kram så länge…

One Response to “FRANCE”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.