Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
13:44 | October 25, 2015

TWO FACED DOLL

Uncategorized

[youtube width=”925″ height=”644″]https://youtu.be/re2G8dAVqQk[/youtube]

 

Nu inför Halloween så har BikBok en härlig accessoar-kollektion som passar till den typen av festligheter, så vi på Colin gjorde ett roligt samarbete med dom och lät Linda sminka mig, Madde och My. Fan vad kul det var, och faktiskt inte så svårt som man kan tro. Nu är ju Linda ett fakking Geni på makeup, men hon visar här med enkla steg hur man får till den där vidriga känslan som man faktiskt vill åt. In och kolla alla videor på BikBok’s hemsida HÄR, för att få massa tips inför Halloween!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.