Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
13:51 | October 25, 2015

JUST A JUMPSUIT

Uncategorized
5R4A40355R4A40415R4A4044

 

Jumpsuit Asos

Jag älskar enkla outfits, som räcker med att ett plagg gör allt. Som en snygg mönstrad jumpsuit med utsvängda ben. Enkelt men såå rätt, tycker jag. Sen att den här miljön jag stod i gör det hela liiiite bättre är en annan grej… En plats jag MÅSTE tillbaka till någon dag. Grand Canyon <3

Foto Rami Hanna 

4 Responses to “JUST A JUMPSUIT”

  1. Carmen on

    Hej Elsa! Underbart fin jumpsuit! Vet du om det säljs fortfarande på Asos för jag hittar inte den? Är det från Asos egna märket förresten? Tack i förhand! 🙂

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.