Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
14:35 | October 21, 2015

ABSOLUT ART

Uncategorized
absolutart

 

Jag vill ju börja fylla väggarna här hemma med konst och sakta men säkert så börjar det hända lite faktiskt. Den här magiska tavlan är skapad utav konstnären Emma Hartman (som här, har använt sig av etsning, vilket är ganska likt collografi som jag pysslat med en del) och jag hittade den på Absolut Art.se där det finns otroligt mycket fint!
Fan… nu måste jag börja skapa faktiskt. Jag måste bara hitta den perfekta lokalen först. Sen, kanske en vacker dag, så kan min konst säljas på Absolut Art lixom. Drömmar finns. Dom ska man inte tappa bort…

2 Responses to “ABSOLUT ART”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.