Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
22:28 | October 2, 2015

FRIYAY

Uncategorized
PA013163PA013159PA013180

 

Vest Gina Tricot, Sweater Official Gallery, Jeans River Island, Shoes Converse

Nääeee asså jag fick precis ett så jävla roligt mail! Som jag såklart inte får babbla med er om än, men snaaaart! Helt jävla glad, och pirrig! Stay tuned…

Kom precis hem från bio med snubben. Såg “The Martian”. se den! Men shit, så säger jag om alla filmer, jag vet. Men se den, i allafall! I morgon ska jag förbi Frihamnen på Affordable Art Fair där  jag tänkte fynda lite konst till våra nakna väggar här hemma. Miiiihhhh va KUVL!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.