Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
9:13 | September 28, 2015

MÅNDAGSTANKAR

Uncategorized
P9273136

 

God morgon fina ni! Ny vecka och nya utmaningar. Ibland undrar jag hur min kropp orkar, eller hur den ens hänger med. Jag funderar ofta på hur min hjärna fungerar och varför jag vill så mycket. Sambandet med att jag, för inte så många år sedan levde med skräck och så stor smärta, vilket tyvärr slutade med sorg, och att jag där efter byggde upp en styrka tror jag hör ihop med hur jag är idag. Men det är inte alltid lätt. Jag vill ju inspirera i min blogg, men många dagar är svåra att ens andas sig igenom och jag gråter ofta tyst på min insida, som alltid kommer att vara sargat på många sätt. Det gäller att hela tiden ha fokus, och rätt inställning. Jag är så tacksam för all kärlek jag har runt omkring mig. Tacksam för livet…

5 Responses to “MÅNDAGSTANKAR”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.