Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
9:44 | September 28, 2015

ÅTERWIN-WIN, TACK!

Uncategorized

P9212932

Återwin-win är över för det här året! Jag är så otroligt tacksam och glad över att få ha tagit del av detta, och det har verkligen fått mig att inse hur lite det krävs från oss alla att faktiskt kunna hjälpa! Stadsmissionen gör ett fantastiskt jobb, men det hade aldrig gått utan er där ute, som tagit en liten tid av er vardag för att hjälpa en medmänniska som lever i utanförskap. VACKERT! TACK <3

2 Responses to “ÅTERWIN-WIN, TACK!”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.