Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
10:21 | September 27, 2015

COZY NIGHT

Uncategorized
P9243042P9243015P9243022

 

I torsdags kväll så myste jag och mitt hjärta på Trattorian som ligger på Norr Mälarstrand. Har ni ätit där? Så jävla härlig stämning och maten är magisk! Jag var faktiskt där några dagar innan oxå, när vi firade syrran som fyldle år, så jag har provsmakat det mesta faktiskt (vi gör så i min familj, man äter ju från varann lixom) och allt är mums. Rekommenderas starkt!

2 Responses to “COZY NIGHT”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.