Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
16:05 | September 25, 2015

REKORD! SISTA PUSHEN NU

Uncategorized
elsaochkim

HÖRRNI!!!! GISSA VAD! Vi har nu slagit rekord med #återwinwin, då vi redan samlat in över 50 ton kläder (Förra året samlade återwin-win in 46 ton) och det här är med stor sannolikhet den mest lyckade klädinsamling Stadsmissionen varit inbladade i på över tio år. Jag blir heeeelt varm i kroppen! Fyfan vad ni är bra! Nu vill jag pusha sista gången inför helgen, för ni har till nu på söndag den 27e september på er att lämna in kläder ni inte längre behöver och där med hjälpa Stadsmissionen med deras arbete för människor som lever i utsatthet. Kom igen älskade ni, hjälp till ni med! Information om vilka handelsplatser runt om i Sverige som är med i denna kampanj hittar ni HÄR!

 

2 Responses to “REKORD! SISTA PUSHEN NU”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.