Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
11:24 | September 24, 2015

THURSDAY

Uncategorized
_DSC6984_DSC7011_DSC6996_DSC6957

Jacket Bik Bok, Top ZARA, Pants & Scarf Lindex, Bag ADAX, Shoes Din Sko

KOLLA IN min nya topp jag haffade inne på ZARA för nån vecka sedan! Som ett jävla konstverk ju! Älskar den. Har även skaffat en liten tunn scarf för att få till den riktiga 70-talskänslan. En sån där liten detalj som får outfiten on point enligt mig. Enkla medel är ju oftast dom bästa.
Idag är det Eid, vilket innebär massa mat såklart. Så ska iväg nu vid lunch och goffa tonvis med Injera, gaaahhh! Sen ikväll ska jag och snubben till Trattorian för att mysa till det lite extra. Hoppas ni får en underbar torsdag fina ni <3

Foto Next Flash

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.