Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
22:15 | September 24, 2015

DETAILS

Uncategorized
myshoedrobe

 

Knit Whyred, Watch Larsson & Jennings, Sunnies Bik Bok By Elsa Ekman, Shoes Din Sko, Fragrance &Other Stories

Några detaljer från vad jag hade på mig idag. Nya pjucksen är en utav mina favoriter från Din Sko. Perfekta när man vill komma upp en bit (snubben är över 190cm) men samtidigt vill gå stadigt lixom. Gillar att skaftet inte är så högt oxå. Ni kan hitta alla mina favoriter som jag har valt ut på Din Sko HÄR, eller i butik. Puss på er så länge…

2 Responses to “DETAILS”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.