Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
9:20 | September 21, 2015

MONDAY

Uncategorized
8S0A29028S0A28978S0A28938S0A2891

 

Coat and Shirt Lindex, Pants Zara, Shoes Din Sko, Bag &other stories, Necklace Lindex

Jo men jag gillar hösten! Det ÄR ju roligare att bära kappor helt enkelt. Om det är någonting jag har mycket av i garderoben så är det kappor. i olika färger och former. Sen så händer det så mkt på hösten oxå. Den här veckan är verkligen helt fullspäckad, med allt från NKs 100-årshaffla, konstutställning, presentationsluncher och opera på slottet. Jag känner mig sugen på att göra saker hela tiden, samtidigt som jag vet att min kropp behöver vila på kvällarna, med tanke på att jag har så mkt jobb. Kan lixom inte slappna av i själen kanske…

Foto Rasmus Lindahl

11 Responses to “MONDAY”

  1. Elin on

    Åh vad fint! 😀 Håller med dig! Jag gillar också höstmode! Så trevligt att äntligen få “klä på sig lite” efter sommaren, hehe! 😉 Hoppas du får en fin torsdag, kramar

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.