Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
17:05 | September 18, 2015

FRIDAY

Uncategorized
berns2berns1

 

Polo-Knit ZARA, Skirt River Island, Shoes Din Sko, Bag Lindex, Sunnies Ray Ban

Nu kommer det stickade tider. Jag gillar det! Det behöver ju aldrig betyda att man klär sig tråkigt för att man har en stor varm stickad tröja på sig, eller hur?! Det ser ju faktiskt jävligt trevligt ut med en kort kjol och ett par knähöga stövlar till. Tycker jag i allafall… Fredag idag och det händer sjuuukt mkt roligt i helgen, så det är ba att tagga till 🙂 Behöver vinofakkingblanco typ NYSS! Kärlek till er folks <3

3 Responses to “FRIDAY”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.