Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
10:34 | September 5, 2015

TRIUMF PRE-PARTY CPH

Uncategorized
t43 t26 t27 t48 t56 t60 t72 t77

 

För några veckor sedan så tog Mira från Spoilconcept med oss på världens mysigaste 24-timmars-trip till Köpenhamn där Triumf hade presentation + fest. Det var så jäääävla uppriskande kul att hänga med tjejerna som åke. På pre-partyt och presentationen blev vi sminkade och stylade i håret som riktiga divor och vi fick testa deras underkläder med hjälp av experter. Riktig tjej-fest kan man ju kanske kalla det. Och jag brukar inte trivas på sånt, lixom uppväxt med 4 bröder och jag gillar när det är blandad kompott om man säger så. Men den här kvällen blev så sjukt lyckad! Tack Mira, Tack Spilconcept och TACK Triumf! Xx

2 Responses to “TRIUMF PRE-PARTY CPH”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.