Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
21:52 | August 30, 2015

GULDKNAPPEN

Uncategorized
_DSC7261_DSC7245_DSC7272

Bag ADAX, everything else from MINIMARKET

Igår var det ju dax för Damernas Värld’s GULDKNAPPEN på Grand Hotell. Mycket trevligt! Efter det gick vi vidare till Vassa Eggen och avslutade på Gubbrummet. Jag är ett fakking vrak idag, men såå värt det. I morgon blir det jobb jobb och jobb, sen hem och packa för på tisdag drar jag och snubben till sommarhuset i Malaga. Semester ÄNTLIGEN!

Foto – Next Flash

2 Responses to “GULDKNAPPEN”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.