Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
11:00 | August 27, 2015

ABOUT A WEEK AGO

Uncategorized
cph

 

Zzzuddig bild, men jag ville bara visa er en annorlunda outfit när det kommer till mig själv. Tight klänning och kavaj. Kände mig fett proper, men det är ju kul att variera. Idag ska jag springa runt på och prova ut kläder inför Guldknappen som är på lördag. SÅ typiskt mig att inte ha något klart, två dagar innan galan, men sån är jag. Hoppas jag hittar något riktigt najs nu…

6 Responses to “ABOUT A WEEK AGO”

  1. gianna on

    fhdoiashudh%*jfiaodh€€njdh$$$$)uikayffdffai !!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SLAY !!!

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.