Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
11:55 | August 26, 2015

DETAILS x DOTS

Uncategorized
dotts1

 

Ni vet dag 1 då jag förklarade att jag var bakis som en motherfukker, så pallade jag inte sminka mig och hålla på, så det enda jag gjorde var två små prickar precis under ögonen. Ba en kul detalj. Det gick hem hos folk faktiskt, haha trodde jag aldrig. Lite clowning, lite roligare…

Bildbax – Linda Hallberg

4 Responses to “DETAILS x DOTS”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.